MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

CV-installaties

Het aanschaffen van een c.v. installatie is niet eenvoudig. Welke installatie is geschikt voor uw woning? Hoe groot moet de capaciteit zijn, waar moeten de radiatoren komen en hoeveel? En dan hebben we het nog niet eens over de gecombineerde c.v. warmwater-installaties en de warmtepompen.

Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een c.v. installatie die perfect aansluit op uw wensen, past bij uw woning en jarenlang comfortabele warmte levert.

Geïnteresseerd in deze dienst of wilt u een afspraak maken?

Onderhoud

Bij ons kunt u ook terecht voor een onderhoud contract van uw cv ketel. Wilt u dat u cv ketel net als uw auto goed onderhouden wordt voor een langere levensduur sluit dan een onderhoud contract af bij ons. Als uw cv ketel toe is aan het periodieke onderhoud wordt u door ons gebeld voor een afspraak.

U heeft keuze uit drie contracten:

  1. Onderhoud
    Hier valt onder het periodieke onderhoud van 1 keer per jaar.
  2. Service plus
    Hieronder valt het periodieke onderhoud van 1 keer per jaar, en het verhelpen van storingen.
  3. All-in contract
    Hieronder valt het periodieke onderhoud van 1 keer per jaar, en het verhelpen van storingen, en de gebruikte onderdelen. Een cv ketel mag niet ouder zijn dan 8 jaar, is een ketel ouder dan 12 jaar wordt het contract automatisch omgezet naar een service-plus contract.

Voor alle contracten geldt:

Is uw cv ketel niet bij ons is aangeschaft of door ons is geplaatst dan is de eerste onderhoudsbeurt een saneringsbeurt om te bekijken in welke staat de cv ketel is. Heeft u uw ketel bij ons gekocht en is deze door ons aangesloten dan is er geen saneringsbeurt nodig.