MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

Elektrotechnische installaties

Elektra is veelomvattend. Denk hierbij aan stopcontacten, lichtknoppen, meterkasten en rookmelders. De veiligheid in en om het huis wordt mede bepaald door een goed aangesloten elektrische installatie. Laat daarom de vakman altijd uw elektraklus checken, zodat u veilig kunt wonen.

Ook op het vlak van elektrotechnische installaties biedt Installatietechniek RoMa B.V. altijd een passende oplossing. Het onderhouden, ontwerpen en realiseren van elektrotechnische installaties behoort tot ons specialisme.

Geïnteresseerd in deze dienst of wilt u een afspraak maken?

Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf, met ruim 25 jaar ervaring in het maken van elektra installaties. Wij realiseren uw complete elektra-installatie. Dat wil zeggen, het zelf ontwerpen, tekenen én installeren. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor elektra buiten, verbouw en/of aanbouw, alles geheel volgens de NEN 1010. Ook op het gebied van verlichting, CAI, telecom, kracht- én zwakstroominstallaties maken wij alles geheel volgens uw wens. Uiteraard is er ruime keuze elektrotechnische artikelen van diverse merken en leveranciers.