MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

Inbraakbeveiliging

Veiligheid is vandaag de dag een steeds belangrijker onderwerp. Met behulp van signalerende technieken wordt ongewenste toegang tot uw terrein en perceel snel gedetecteerd en kan er een opvolgende actie door de politie en/of het beveiligingsbedrijf worden uitgevoerd.

Installatietechniek RoMa B.V. heeft ruime ervaring in het realiseren van een doordacht beveiligingsplan. Met behulp van infrarood-, camera- en/of akoestische technieken zorgen wij ervoor dat uw perceel als niet interessant wordt ingeschat door leden van het "bekende gilde".

De beveiligingsinstallatie kan ook comfort verhogen. Er kan een koppeling worden gemaakt met diverse andere installaties in uw perceel. Zo kunnen er nuttige, slimme oplossingen voor u worden gerealiseerd. Dit soort koppelingen van systemen staat ook bekend als domotica.

Geïnteresseerd in deze dienst of wilt u een afspraak maken?

Per maart 2015 is ons bedrijf gecertificeerd volgens de VEB conform de VRKI. Het is tegenwoordig vaak een eis om een certificatiebewijs/opleverraport te hebben van uw beveiligingsinstallatie voor uw verzekering. Dit kunnen wij voor u verzorgen!!