MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

Loodgieterwerk en sanitair

Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten in het aloude loodgietervak.

Gasleidingen

Voor het installeren van gasinstallaties in woningen, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grotere gasinstallaties tot 60,3mm (2") bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte aanleg van uw gasleidingen.

Waterleidingen

Voor het installeren van een waterleidinginstallatie in een woonhuis tot en met het ontwerpen en monteren van complete waterleidinginstallaties in de MKB, kunt u bij ons terecht. Dit alles uiteraard volgens de laatst geldende voorschriften.

Ook in het realiseren van legionella-veilige warmwaterinstallaties met een groot tapwatercomfort voor luxe woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccomodaties etc. hebben wij de nodige ervaring.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren, monteren en onderhouden van warmwatertoestellen en onthardingsinstallaties.

Riolering en hemelwaterafvoer

De riolering in uw huis moet goed werken en waterdicht zijn. Daarvoor hebt u een specialist op dit gebied nodig, die degelijk vakwerk aflevert. Daarom kunt u ook voor het aanleggen, repareren of renoveren van binnen- en buitenrioleringen en hemelwaterafvoeren bij ons terecht.

Geïnteresseerd in deze dienst of wilt u een afspraak maken?